Goed om te weten over BLS adembescherming

Wij vertellen graag over BLS adembescherming. BLS is specialist in adembescherming en van Europese bodem. In 1970 opgericht in  Italië en langzaam maar zeker uitgegroeid tot een van de grootste Europese producenten. Het doel is wereldleider te worden in de sector van de ademhalingsbescherming. Wij als BLS-adembescherming zijn onderdeel van Werkgoed BV. Werkgoed heeft als doel de grootste BLS dealer van Nederland te worden. En daarmee een belangrijk onderdeel te zijn van de ambitieuze doelen van BLS Adembescherming. Alle artikelen van BLS kunt u bij ons bestellen. Wij hebben de kennis in huis om u van de juiste adviezen te voorzien. Doordat BLS in Europa geproduceerd wordt zijn de lijnen kort en zijn er weinig leveringsproblemen.

Ademhalingsbescherming is essentieel en zo is het ook met de kennis daarover. Het team van BLS-adembescherming.nl bestaat uit een klein team van mensen met kennis en ervaring die u graag van de juiste adviezen voorzien. Bovendien staan we iedere dag vol enthousiasme klaar om u als klant te helpen. Zowel in onze showroom, als vertegenwoordiger op de weg of op de inpakafdeling in ons magazijn. Allemaal vervullen we een belangrijke taak in het verwerken van uw bestelling.

Wij hebben grote voorraden van BLS artikelen die we snel en voordelig kunnen leveren. Dagelijks verwerkt dit team dan ook de bestellingen en aanvragen die via bls-adembescherming.nl binnenkomen. Uw bestelling wordt met zorg en nauwkeurigheid vanuit de webshop ingevoerd in het systeem, de voorraad wordt gecontroleerd en dan wordt de bestelling doorgestuurd naar het magazijn waar uw halfgelaatsmaskers, volgelaatsmaskers of filters netjes worden ingepakt. Om vervolgens via onze verzendpartner GLS naar u verzonden te worden.

Over Werkgoed BV, persoonlijke beschermingsmiddelen en BLS ademhalingsbescherming

Werkgoed BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk aan werkhandschoenen, werkschoenen en dus ook adembescherming. Ook voor werkkleding en bedrijfskleding bent u bij Werkgoed BV aan het juiste adres.