Wiedhaak 1

3371 KD Hardinxveld-Giessendam

We zijn geopend maandag – vrijdag van 08:30 – 17:30

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op!

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst voor ademhalingsbescherming van BLS, verzenden wij uw bestelling bij een orderwaarde boven de 50,- euro gratis. Bij een bestelling met een orderwaarde lager dan 50,- euro excl. BTW worden er €6,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Dit betekent dat wij uw bestelling normaal gesproken binnen drie werkdagen uit zullen leveren. Als de bestelde BLS artikelen bij ons op voorraad zijn en u uw bestelling voor 16.00 geplaatst hebt dan zullen wij uw bestelling diezelfde dag nog versturen.

Bij grotere aantallen maken wij graag de scherpste prijs voor u. Zeker de filters van BLS en de stofmaskers kunnen wij per omdoos scherp aanbieden. Om extra korting te krijgen op uw bestelling kunt u contact opnemen met ons via: 0184-701212 of info@werkgoed.nl. Wij zullen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

BLS adembescherming is onderdeel van Werkgoed bedrijfskleding BV. U kunt ons magazijn en bijbehorende showroom vinden op Wiedhaak 1, dit is ons bezoekadres in Hardinxveld-Giessendam. Wij zitten direct langs de A15 en zijn snel en gemakkelijk bereikbaar. Wij verwelkomen u graag met een bak koffie in onze winkel. Mocht u een specifiek artikel nodig hebben en deze af willen halen is het wel verstandig om vooraf even te bellen. Zodat u zeker weet dat u niet voor niets naar Hardinxveld komt rijden.

BLS-adembescherming.nl stuurt uw bestelling op via GLS Netherlands. GLS business parcel zal uw bestelling van maandag tot vrijdag aanbieden bij het door u opgegeven adres. Let op! GLS biedt uw pakket dus niet op zaterdagen en zondagen aan.

Na overdracht van de door u bestelde artikelen aan GLS zult u van bls-adembescherming.nl een email ontvangen met hierin de verkoopfactuur reeds voldaan. Indien u hebt gekozen voor betaling via een proformafactuur zult u de proforma direct na het binnenkomen van uw bestelling ontvangen. Na betaling en afhandeling van uw bestelling zult u alsnog een verkoopfactuur reeds voldaan ontvangen.

Als u kiest voor betaling per Proforma zullen wij u, direct na binnenkomst van uw bestelling, een Proformafactuur sturen. Wij verwachten van u dat u deze dan overmaakt naar ons. Pas als wij uw betaling ontvangen hebben zullen wij uw bestelling versturen.

Neem contact op

Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd benaderen via telefoon of e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.